13. juni 2013

Hagetreff med Arne og Carlos

Jeg hadde litt problemer med å skjule min begeistring da jeg oppdaget at vi på min nye arbeidsplass hadde et samarbeid med Arne & Carlos. For å toppe nyheten om samarbeidet, så skulle de to herrene komme på besøk i forbindelse med et arrangement på arbeidsplassen. 
Noen var litt vel opptatt av gjestene.
Jeg oppdaget ganske raskt at min reaksjon kom litt uventet på kollegene. Vi driver nemlig hverken med strikk eller garn på min nye arbeidsplass, og det ble tydelig at dette ikke var stedet hvor jeg ville finne noe stort fellesskap i strikk og håndarbeid. Akkurat der og da tror jeg ikke at jeg kunne ha følt meg rarere enn om jeg hadde hatt et tredje øye plassert midt i pannen. Jeg holdt følgelig klokelig munn om antall produserte strikkedukker og rosa påskekaniner.
Inspirasjon mellom 2 permer. I alle fall hagelektyre
Dagen kom, og endelig kunne jeg møte mennene bak strikkedukker, julekuler, påskekaniner, og nå til sist en hagebok. Designerspiren hadde vært veldig klar på at jeg ikke fikk dra med meg strikkedukker eller annet strikketøy, det fikk være måte på å være fan. Hun hadde lest om en hvordan strikkeduoen hadde møtt på en dame som hadde fortalt dem at hun hadde stått utenfor huset deres og luktet at de stekte vafler. – Der gikk grensen fikk jeg vite, sammen med det å ta med seg strikkedukker på jobb!
Nye strikkedukker er med, nå som hippier i hagestil.
Uten strikketøy klarte jeg antageligvis likevel å formidle entusiasmen for guttas kreasjoner som raskt dro frem «håndarbeid fra hagen», signert med en hyggelig hilsen. Det viste seg, - ikke overraskende, at dette var verdens hyggeligste fyrer. De kunne også røpe at en ny bok kommer allerede til høsten med spennende tradisjonsstrikk, selvsagt med Arne & Carlos vri. Jeg gleder meg allerede. – Men nå blir det sommerstrikk, kanskje litt hagevin (Arne & Carlos) og en aldri så liten hagemus eller hippie på pinnene. Hva er vel mer naturlig sommerstrikk?
Mulig Magnus hagemus blir å se i hagen hos oss også?

5 kommentarer:

 1. Så moro!

  Viss du ga dem adressa til bloggen din, har du fått et par nye fans nå ;) Det trur jeg. Du fikk lagt ut om dine kreasjoner?

  SvarSlett
 2. Så morro. Jeg har faktisk truffet dem etpar ganger. Den ene spiste vi lunch ved bordet sammen. Og så holdt de foredrag for oss Husflidamene......
  De er kjempetrivelige begge to. Og det de fortalte, var at de faktisk var mer popu lære i utlandet enn i Norge. Typisk oss Nordmenn å ikke oppdage oss selv før andre kaprer gullskatten.
  Jobber du i et bokforlag?
  Du får ta med litt strikketøy i veska på jobb, og se hvordan de andre reagerer på det. Kan da vel ikke skade?
  Lykke til

  SvarSlett
 3. Så utrolig gøy - og ditt smil sier jo ALT!!! Så inspirerende!!!

  SvarSlett
 4. Så hyggelig :)
  Jeg var i byen på en bokpresentasjon med dem for en liten stund siden. De er så festlige og inspirerende at jeg var lei meg da det var over og jeg måtte dra hjem. Og tillteg til at de er morsomme og flinke så har jo Arne en alldeles fortryllende dialekt ;)
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 5. Så gøy:) Og den kommende boken høres spennende ut, må huske å få med meg den

  SvarSlett

Takk for besøket. Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen.