21. september 2014

Bloggpause

Det er med tungt hjerte jeg må konstatere at bloggen dessverre har blitt en byrde fremfor hygge. Det blir derfor stille på bloggen inntil videre. Jeg takker for følget og hyggelige kommentarer så langt, og håper på å komme sterkere tilbake. 

12 kommentarer:

 1. Kære Helle . Jeg nyder så meget dine indlæg og dine smukke kreationer, dine farvesammensætninger, - ja kort sagt - du er en inspirationskilde. Når dette er sagt, så har jeg fuld forståelse for at hverdagen byder på mage udfordringer og tid er en mangelvare!

  Jeg håber du får lyst til at "komme tilbage" - snart.

  SvarSlett
 2. Jeg kunne ikke have skrevet det bedre end Gitte - jeg kommer til at savne dine indlæg :-) Ha en rigtig god pause :-)

  SvarSlett
 3. Jeg kommer også til å savne bloggingen din. Du lager de flotteste ting og skriver så fine innlegg :-)
  Men jeg skjønner deg godt, og det er riktig prioritert.
  Ha det bra så lenge. Jeg håper du tar opp tråden en gang i fremtiden …

  SvarSlett
 4. Ta vare på deg selv - og gjør ikke noe du ikke føler for. Bloggen kan du altids komme tilbake til!! Vil savne deg Helle!!!!

  SvarSlett
 5. Vil jo savne dine fine innlegg, men skjønner at en pause kan være riktig. Håper du finner tilbake til lysten på blogging igjen. Det er ikke noe morsomt om det føles som et press. Kanskje kan du legge listen litt lavere om du begynner igjen.

  SvarSlett
 6. Man skal holde pauser når man kjenner det er på tide, og så komme tilbake igjen, når man kjenner det er på tide.......til neste gang.
  Klem

  SvarSlett
 7. Ta vare på deg selv! Kommer til å savne de fine og inspirerende innleggene dine, og håper lysten kommer tilbake igjen :)

  SvarSlett
 8. Du har jo selv vært inne på viktigheten av å gjøre ting som gir positiv energi, et godt råd! Finn tingene som gir positiv energi i hverdagen, og gjør dem med god samvittighet :)

  SvarSlett
 9. Åh Helle jeg forstår dig så godt. Jeg har ikke blogget i lang tid. Arbejde og uddannelse kræver alle mine kræfter og blogningen er der bare ikke plads til i øjeblikket. Måske bliver der rum til det i fremtiden for os begge. Hav det godt så længe og tak for godt selskab. Det har været en stor fornøjelse at følge med her. Du er så inspirerende. Tak for alle dine gode indlæg og kommentarer. Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlett
 10. Håper å "treffe" deg her inne igjen. Du har en kjempefin blogg med masse flotte innlegg til glede og inspirasjon. Lykke til!

  SvarSlett
 11. Hallo Helle!

  Det var jammen dumt, men kjenner jeg deg rett har du tatt avgjørelsen i samråd med prioriteringslista di. Ønsker deg lykke til med alt!

  Ps. Hvis du begynner å blogge igjen, så si fra, da!

  SvarSlett
 12. Plutselig en dag er du her igjen ;o) Frem til da kan jeg heldigvis bla bakover i bloggen din for å finne dine gode tips til garnbutikker i ulike europeiske byer! Og så er du jo på samme grupper som meg på FB. Ha en fin avslappende høst!! Klem

  SvarSlett

Tusen takk for besøket. Ekstra glad blir jeg om du legger igjen en hilsen.