11. juni 2011

Det er rødt og det er søtt

Kan jeg få presentere årets første jordbær fra eget drivhus. Ikke nok til å fylle en skål med sukker og fløte, men fy søren så søtt og godt.

Populær i de beste kretser. :)
Rødt var også garnet jeg bestilte hos Pinnsvindesign. De har en del Isager garn på tilbud og jeg kunne ikke motstå fristelsen for å komplementere lagret mitt med litt mer rødt. (Må ha litt balanse i fargebeholdningen). Planen er å strikke en kjole som jeg tror blir lekker i denne rustrøde fargen. Og maken til ekspresslevring! - Det gikk under et døgn fra jeg hadde bestilt til det lå i postkassen.

Med forhåpninger om en kjole....
Jeg benytter også anledningen til å ønske velkommen til nye lesere og følgere av bloggen min. Synes det er utrolig hyggelig og gøy om noe av det jeg presenterer her kan gi inspirasjon til andre bloggere. Fortsatt god Pinse. :)

7 kommentarer:

 1. Ahhhh, så er det sommer, ikk. Rigtig god weekend til dig :-)

  SvarSlett
 2. Åhhh lækkert bær....savle savle :))

  Flot garn glæder mig til at se hvilken kjole du har i tankerne - og godt at du var lidt mere heldig med leveringen denne gang.

  Rigtig god pinse

  Kh Jane

  SvarSlett
 3. Rødt er flott! Det garnet så bare kjempelekkert ut!

  SvarSlett
 4. Uhm, det ser godt ud, der er ikke noget, der slår de første jordbær, selvom de selvfølgelig burde være danske ;-)

  Dejligt at se, at du begynder at få flere læsere - det er så velfortjent, det er altid en fornøjelse at se, hvad du har lavet. Sikke skønne ting, du har produceret siden sidst - den lille pigekjole er rent sukkertøj :-) Nu håber jeg, at få lidt mere tid igen til at blogge, så glæder mig til at se, hvad du får ud af det lækre Isagergarn. God pinse :-)

  SvarSlett
 5. Så ryktene var sanne! Hørte at norske jordbær nå begynte å bli modne, og regner med de smaker HIMMELSK!! Ha en fortsatt fin pinse;-)

  SvarSlett
 6. I helga spiste vi årets første jordbær med fløte og sukker, men det var ikke bær fra eget drivhus :-P Men godt læll ;-) Det er nok noe eget med det som er selvdyrka ja :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Så deilig med årets første bær:) Det garnet ser flott ut:)

  SvarSlett

Takk for besøket. Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen.