28. april 2011

Etterlyst: Baby Silk farge 303 og kongelig bryllup

Etter å ha blitt tipset fra Mayen og Wigdis om at bloggen min kan benyttes til etterlysning av manglende garn, gjør jeg det altså nå. Jeg mangler 1 nøste med Baby Silk fra Du store Alpakka i lilla, farge 303. Så om noen kommer innom bloggen min, og har et nøste i denne fargen til overs i garnkurven, er jeg interessert i å kjøpe dette.


Påbegynt Tunika til niese mangler garn....
Ellers må jeg få tipse om boken "knit your own Roayl Wedding". Må innrømme at jeg ikke helt har klart å opparbeide den store interessen for det forestående bryllupet, (selv om jeg er spent på kjolen), så må en av og til la se seg imponere over alt som følger med. Jeg fant innslaget hos Strikk og Tøys og deler den gladelig videre fra Youtube.Ta gjerne også en kikk på omtalen av boken i det Graham Norton Show. Rett og slett ganske hysterisk. God fornøyelse. :)

5 kommentarer:

 1. Imponerende med det kongelige strik - men lidt for meget efter min smag - jeg ser udelukkende bryllup for kjolerne og de flotte engelske hatte :)

  Jeg kan desværre ikke hjælpe med det garn du efterlyser - men jeg ville gerne !!!

  kh Jane

  SvarSlett
 2. Jeg har dessverre ikke garnet du mangler, men jeg håper du får tak i det du trenger for å fullføre!

  Morsomt strikkeprosjekt med kongelik strikk, men jeg tror nok jeg står over den! :)

  SvarSlett
 3. Håper virkelig noen kan hjelpe deg med garnet slik at du blir ferdig med tunikaen :-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 4. Hei:-) Håper du finner garnet, desverre har æ det ikkje. Men takk for en god latter! Æ ELSKE Graham Norton show, så æ flirte så det ene øyet va vått over alt han klare å si uten å være uhøflig, spesiellt den om at Camilla va penere som strikkadukke..! Ha ei fin helg, klem

  SvarSlett

Tusen takk for besøket. Ekstra glad blir jeg om du legger igjen en hilsen.