26. desember 2010

Med ønske om en riktig god jul

En liten julehilsen til alle dere som tar en tur innom bloggen min. Setter veldig stor pris på tilbakemeldingene som dere legger igjen. Julefreden har endelig senket seg over oss, og min første dag på syrommet i julen er et faktum. Julegardinene kommer opp 2 dager for sent, men pytt da er de i allefall klare til neste jul :)
Min datter gikk til innkjøp av 3 fleecepledd for å sy seg en rød "jule- one piece", og har generøst delt rester med mor, så Pernille fikk sin julehabbit.


Pernille i fullt juleantrekk. Julegardinene ligger klare for søm...
 Under treet lå det opptil flere ting jeg hadde skrevet på ønskelisten, deriblant Julekuler av Arne & Carlos. En utrolig artig bok med mange mønstre på strikkede julekuler. Så får vi se om juletreet ved neste jul kanskje er dekorert med egenproduserte julekuler.


Noe av det koseligste var likevel at kjolene jeg sydde til mine nieser, ikke bare falt i smak,  men også passet til alle de små frøknene. På julemiddag 1.juledag var det fullt oppmøte i tantes kreasjon. Mulig det kan bli noe egenprodusert under treet neste jul til noen små frøkner igjen?