26. april 2013

Snart kommer Spirit....

Det er igjen noe å glede seg til for alle Kim Hargreaves fans. En hyggelig email varslet om at det igjen var på tide å oppdatere en etterhvert anseelig samling med bøker fra Hargreaves. For selv om jeg forsøker å holde igjen på innkjøp av mer garn, (før vi reiser til NY), har jeg ikke pålagt meg de samme begrensningene for innkjøp av nye strikkehefter.
Som vanlig er de fulle av fristelser for en strikker. 
Modellene er for det meste laget i lyse og sommerlige farger, med noen nye elementer i designet. Jeg har allerede plukket meg ut noen favoritter som jeg håper å få på pinnene i løpet av våren. Jeg bør i alle fall ikke mangle garn til prosjektene. Utfordringen ligger da heller i at 90 % av lageret består av ull- eller alpakkablandinger. Kanskje ikke det beste utgangspunktet for sommerklær?
Poise, en av favorittene fra Spirit.
Jeg ser nå en konsekvens av at pendlingen holder på å ta slutt, nemlig mindre fast strikketid. Jeg har kjørt de siste ukene til og fra jobb, og selv om jeg fortsatt bruker godt over timen på reiseveien så har jeg ikke lenger den samme timen til å strikke. Det er tross alt et stykke igjen til jeg er komfortabel med å strikke og kjøre bil på samme tid, selv om jeg skulle sitte fast i bortimot stillestående bilkø. Jeg registrerer dog at enkelte gjør det utroligste ting mens de kjører bil. Sminker seg eller leser avisen for å nevne noe.
Sunny, passer godt til navnet sitt i denne okergule fargen. Strikket i Panama fra Rowan.
Med ny jobb og kortere reisevei rett om hjørnet håper jeg dog på mer strikketid på terrassen i sommer. Den nye lille røde bilen ankom for et par dager siden, og det er liten tvil om at et nytt vennskapsbånd er knyttet. Lånebilen hadde mye mer fancy utstyr, men den lille røde er bare så mye morsommere å kjøre. Så liten og nett at lukeparkering i Oslo gikk som en lek, selv uten ryggekamera. GPS-en skulle jeg dog gjerne ha beholdt når jeg forviller meg rundt i Oslos gater, uten å være utstyrt med all verdens av retningssans.
Shatter, står også på listen over mulige prosjekter for sommeren. 
Gode nyheter kan vel ikke deles for ofte? Nyheten om boken ga i alle fall meg en veldig god start på dagen. Boken Spirit kan kjøpes direkte fra siden til Kim Kargreaves. God inspirasjon. :)