23. april 2014

"Syskrinet" i Allers

"Syskrinet" er å lese om i Allers denne uken. Det startet med at Lillestrøm sysenter tipset om undertegnede, da en Allers-journalist var på jakt etter en sydame hun kunne skrive om. Henvendelsen var selvfølgelig hyggelig, men også litt skummel. – Hva i all verden skulle hun skrive om, og er jeg egentlig flink nok til å komme på trykk?
Litt "staging" måtte til for fotografensskyld.
Skummelt eller ikke, tidspunktet passet dårlig. På dette tidspunkete var jeg nemlig fortsatt nyansatt og hadde mer enn nok med å bare henge med. Ikke var jeg veldig lysten på å stå frem som sydame når jeg var så ny i jobben heller. Søm er tross alt ikke yrket mitt.
Også Maja fikk sine 15 min i rampelyset.
For å gjøre en lang historie kortere så ble det gjort en avtale om å møtes et halt år etter. Artikkelen fokuserer nok mer på mine innkjøpsvaner når jeg er på reise enn jeg hadde håpet på. Og mindre på på min interesse for håndarbeid, som jeg helst hadde sett hadde vært hovedfokuset. Men jeg ser jo at det antageligvis ikke hadde vært en like morsom vinkling på historien. Men så jeg få si meg godt fornøyd med at også den lille firbente fikk sine 15 min. i rampelyset.

7 kommentarer:

 1. Skal kjøpe Allers og ha med på min tur til Spania i morgen. Jeg er imponert av alt det fine du syr og strikker, og syns ikke det er rart at du ble spurt.

  SvarSlett
 2. Morsomt! Nå må jeg kanskje kjøpe Allers, hvilket jeg ikke pleier å gjøre. :-)

  Håper du fikk vist noen av de fine sy og strikkeprosjektene dine! Og nå som du har jobbet i den nye jobben din en stund så er det vel avslørt at du er sydame på fritiden? Ingen skam i det, men skjønner at du vil vise at du kan jobben din også. ;-)

  SvarSlett
 3. Det er da så flot Helle. Jeg ville gerne se det nummer, men det kan ikke købes i DK?
  Jeg ville også have skrevet på dit indlæg om Amsterdam og takke for en flot guidning. Jeg planlægger selv at tage dertil og nu får jeg endnu mere lyst. Har været i byen flere gange, men det var før min strikkeinteresse for alvor satte ind.

  SvarSlett
 4. Heisann Helle
  Gratulerer med dine 15 minutter OF FAME i Allers. Så morro! Dette er en av de tingene du gjerne må si JA til.
  Jeg er enig med deg i at journalistene skriver om det DE synes virket mest intrs i et intervju, og det er ikke det en selv hadde håpet på. Men så vet de kanskje om det leserne vil ha, hvem vet.
  Vær stolt av deg selv, uansett. Det ser jo helt perfekt ut, innlegget i Allers.
  Ha en fin dag, Helle. Klem

  SvarSlett
 5. Hvor er det flot, men du fortjener lidt Fame and glory, du som altid er så flittig og laver så mange smukke ting.

  SvarSlett
 6. Gratulerer Helle - så utrolig gøy!!! Selv om det ikke ble helt som du håpet er du en kjempeflott representant for håndarbeidstradisjonen!!!!! Jeg kjøper aldri ukeblader - men denne gang skal jeg gjøre et unntak!!!!!!!

  SvarSlett
 7. Du er absolutt flink nok til å være med i Allers!! :)
  Kjempesøt jentekjole under her. Og den prikkete til deg er bare sååå fin.
  Jeg las innlegget ditt ang Sykonkurransen. Kjente meg veldig igjen i tankene dine.
  Ellen :)

  SvarSlett

Takk for besøket. Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen.