1. mai 2013

Semesteravslutning

Mandagskveldene har vært "hellige" det siste året. De er blitt tilbragt på tegnekurs, som har vært intet mindre enn en ren vitamininnsprøytning. Selv om mandagene har blitt lange med jobb og kurs har disse kveldene vært høyt skattet. Det å møte andre likesinnede kombinert med faglig tilnærming har merkelig nok resultert i ytterligere inspirasjon på syrommet! Klassen har bestått av en gruppe på kun 8 personer. Dette har vært en både god størrelse på gruppen og sammensetning av menn og kvinner fra 20-65 år. Dermed har forholdene ligget til rette for å både bli godt kjent og for individuell veiledning av kursleder.
Pennetegning, inspirert av minner fra Amsterdam. 
Semesteret ble avsluttet på passende vis for en kunstskole med en uhøytidelig vernissage: utstilling av "studentenes" arbeider, Champagne og jordbær. Etter 2 semestre er det dessverre slutt, så utfordringen blir nå å finne ett nytt kreativt rom utover høsten, uten at det blir altfor seriøst. - Kurset har vært en god påminnelse om hvor viktig det er å tørre å leke litt og bevege seg ut av komfortsonen om man skal utvikle seg videre. Dessuten er det veldig morsomt og kan absolutt anbefales. :)

Inspirert? Sjekk ut sidene til Nydalen kunstskole.

10 kommentarer:

 1. Helle - WOW!!! For en flott tegning!!! Jeg er så imponert over den - og fant så mye spennende gjemt i den. Kult med personene i vinduene, og symbolikken er interessant. For et talent!!

  SvarSlett
 2. Vakker kunst! Har så sansen for slike bilder :-) Du er en sann multikunstner du :-D Viktig å ta se tid til slike vitamininnsprøytninger - selv er jeg ikke flink til det i det hele tatt :-P Nå ser det ut til at det ordner seg med ei syforening da :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Hei Helle
  Så flott tegning du har laget. Morsomt er det, at noen venner av meg drar til Amsterdam i dag.
  Jeg har alltid tegnet, men de siste årene har det gått på bekostning av strikking. Jeg maler også, og for noen år siden, traff jeg og en venninne hverandre en fast dag i uken, hvor vi malte sammen. Da blir det mere kontinuitet i det. Jeg har planer, og faktisk begynt på 2 malerier......men de står nå der å venter, da...... må bare bli ferdig med konfirmasjonen først.
  Når drar dere til NY? Derer er heldiggriser, og jeg håper du tar masse bilder, som vi får se når du kommer hjem igjen.
  Grattis med ny bil og ny jobb. Morro at det skjer noe nytt i hverdagen.
  Ha en strålende ettermiddag.(jeg vasker....hmpfr..) Klem

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint, Helle.
  Det skal du være stolt over!
  Håper du finner noe nytt å pusle med.
  Klem

  SvarSlett
 5. Dette bilder er bare helt kjempefint. Alt du kan. Må være kjekt å gå å lære det ordentlig.
  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempeflott tegning! Du er veldig kreativ på mange områder skjønner jeg!
  Ha ei fortsatt fin uke! :-)

  SvarSlett
 7. Sånne vitamininsprøytninger er så verdifulle! Fantastisk tegning, så det er tydelig at du har kreative talenter i mange retninger. Har tenkt jeg skulle finne noe som inspirerte jeg også, men har ikke lykkes dette semesteret. Det blir spennende å se om du finner noe til høsten også. God helg! :)

  SvarSlett
 8. Fantastisk tegning! Og deilig med sånne organiserte pusterom - jeg synes i hvert fall det er mye vanskeligere å huske å ta tid til sånt om jeg bare skal passe på det selv.

  SvarSlett
 9. Og forresten - herlig kjole i forrige innlegg! Klør i fingrene etter å prøve meg på noe liknende, men får nok teste litt med enklere prosjekter først.

  SvarSlett
 10. Så flott tegning! Du er en multikunstner du :) Håper du finner et nytt prosjekt til høsten som gir deg like mye som dette kurset har gjort

  SvarSlett

Takk for besøket. Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen.